Het achtste leven
Auteur(s): Nino Haratischwili
Prijs: € 22,50
niet bestelbaar
uitgave-informatie
ISBN-nummer9789025448417
ProducttypeHardback
Druk1
TaalNederlands
VertalingElly Schippers; Jantsje Post
RubriekLiteratuur
Aantal pagina's1248
Afmetingen (h x b x d)213 x 132 x 54 mm
Gewicht1146 gram
publicatie- en bestel-informatie
UitgeverAtlas Contact, Uitgeverij
Deze titel is vervangen door ISBN9789025451783
Publicatiedatumjanuari 2017
Bestel-informatie [?]Niet direct leverbaar.
Levertijd: onbekend, maar komt wel weer. Neem contact met ons op, misschien is het boek nog wel in voorraad in de winkel.
uw boekhandel schrijft:
Prachtige vuistdikke roman over acht generaties in Georgië, van de Oktoberrevolutie tot heden. Halverwege maak je je al zorgen dat het boek eindig is.
flaptekst
‘Het achtste leven (voor Brilka)’ van Nino Haratischwili is een monumentaal, tolstojaans familie-epos dat zes generaties omspant tussen 1900 en nu. Dit verhaal over acht levens van één Georgische familie begint in een kleine stad tussen Georgië en Azerbeidzjan, waar een getalenteerde chocolatier zijn dochters grootbrengt en en passant een recept bedenkt voor een verrukkelijke chocoladedrank met gevaarlijke krachten. Het brengt hem rijkdom en aanzien, maar dat betekent in die tijd ook al spoedig gevaar.

Nitsa is de achterkleindochter van Stasia, een van de dochters van de chocolatier. Ze woont in Berlijn en vertelt op meeslepende wijze, en ook met veel ironie en humor, de dramatische geschiedenis van haar familie en die van de ‘rode’ twintigste eeuw.
verlanglijstje
Delen:
recensies
schrijf hier een recensie