Bestellen /bezorgen van een boek

U kunt uw boek(en) op één van de volgende manieren bij ons bestellen:

Als u een boek wilt bestellen in onze webwinkel, dan klikt u op het winkelmandje naast het boek. Wilt u een boek bestellen, in Nederland of uit het buitenland, dat niet rechtstreeks via de webwinkel te bestellen is, dan klikt u op ‘neem contact met ons op’ en gaan wij op zoek. U hoort altijd van te voren wat het boek gaat kosten en of er eventueel extra verzendkosten bijkomen.

Ophalen in de winkel
Als u het boek wilt komen ophalen in de winkel laten wij u weten of het in voorraad is of wanneer we het in huis kunnen hebben. Als u uw boek in de winkel afhaalt betaalt u ter plekke en rekenen wij uiteraard geen verzendkosten.

Thuisbezorgen
U kunt het boek ook thuis laten bezorgen. Doet u dat met de 24 uurs-service en bestelt u op een werkdag vóór 20.00 uur dan wordt het boek de volgende werkdag bezorgd. Sommige boeken hebben een levertijd van twee werkdagen. U betaalt uw bestelling als u uw order plaatst met iDEAL; de verzendkosten binnen Nederland bedragen € 1,99. Boven de € 20,00 rekenen wij binnen Nederland geen verzendkosten voor boeken.

Wilt u dat een boek in het buitenland wordt bezorgd, neem dan contact op via de e-mail.

Thuisbezorgen in Haarlem-Noord
Woont u in Haarlem-Noord, wilt u het boek graag thuisbezorgd hebben, en hoeft het niet per se binnen 24 uur, dan kiest u voor bezorgen in Haarlem-Noord. U betaalt dan geen verzendkosten. U betaalt uw bestelling als u uw order plaatst met iDEAL. Hebben we het boek in huis, dan wordt het in de meeste gevallen nog diezelfde dag bezorgd. U ontvangt altijd bericht op welke dag het boek wordt bezorgd. Gaat het om een boek dat niet door de brievenbus kan, dan wordt in overleg een tijdstip afgesproken.

Bestellen van posters

De posters zijn te koop in de winkel. De werkelijke formaten kunnen iets verschillen van de opgegeven maten. Wilt u meer informatie, bel of mail ons.

De posters kunnen ook worden opgestuurd. De verzendkosten zijn in Nederland € 6,50, omdat de koker niet door de brievenbus kan. Er kunnen natuurlijk veel meer posters in één koker.

In Haarlem-Noord worden de posters gratis bezorgd.

Bestellen van andere artikelen dan boeken en posters

Voor andere artikelen dan posters en boeken geldt dat we die in principe niet opsturen. Is er een artikel dat u toch graag opgestuurd wil hebben, neem dan vooral contact met ons op, telefonisch of via de e-mail. Dan kunnen we overleggen over de mogelijkheden en de eventuele verzendkosten.

Onze algemene voorwaarden zijn van kracht.